Novi Citroën C-Elysée

Zanesljivost za vse preizkušnje

Novi Citroën C-Elysée je sodobna in prostorna, izrazito elegantna in robustna limuzina. Ponuja ravno pravšnje ravnovesje med kompaktnostjo in dobrim počutjem. Razkošen petvraten prostor poskrbi za udobje v vožnji vseh potnikov. Naj vas drugi opazijo zaradi elegance vašega vozila!

Oblika in udobje

Pri novem Citroënu C-Elysee je bila vsaka podrobnost oblikovana za dolgotrajno rabo. Petvratna limuzina je bila prefinjeno posodobljena z okrasno masko, ki dodatno poudarja njegov statusni videz, odlikuje jo svetloben podpis inovativnega dizajna.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Prednji del novega Citroëna C-Elysée je odslej širši, kar mu omogoča večjo aerodinamičnost in bolj stabilno lego na cesti. Odlikujejo ga višina podvozja, pnevmatike, dvojna tesnilna pregrada v predelu vrat in optimalno ojačeni deli karoserije.

0
različici motorjev – BlueHDi 100 dizelski motorji ali bencinski motorji PureTech
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Odlična lega Citroëna C-Elysée na cesti in udobno vzmetenje poskrbita, da se boste na vsakem potovanju dobro počutili.

Pri vzvratni vožnje ste lahko povsem mirni, saj ponuja kamero za pomoč pri vzvratni vožnji in vzvratnem parkiranju. S tempomatom in omejevalnikom hitrosti vozila si lahko nastavite potovalno hitrost, ki je ne želite preseči.

Napredna tehnologija

Vsa tehnologija je na dosegu roke, saj jo z lahkoto upravljate preko 7 palčnega ekrana na dotik. Zaradi funkcije Mirror Screen na ekranu prikaže tudi vse aplikacije z vašega telefona.

Navigacijski sistem s povezavo v realnem času izboljša iskanje poti, radio predvajalnik pa omogoča predvajanje glasbe, shranjene na pametnem telefonu.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov