Novi Citroën C-Elysée

Zanesljivost za vse preizkušnje

Novi Citroën C-Elysée je sodobna in prostorna, izrazito elegantna in robustna limuzina. Ponuja ravno pravšnje ravnovesje med kompaktnostjo in dobrim počutjem. Razkošen petvraten prostor poskrbi za udobje v vožnji vseh potnikov. Naj vas drugi opazijo zaradi elegance vašega vozila!

Oblika in udobje

Pri novem Citroënu C-Elysee je bila vsaka podrobnost oblikovana za dolgotrajno rabo. Petvratna limuzina je bila prefinjeno posodobljena z okrasno masko, ki dodatno poudarja njegov statusni videz, odlikuje jo svetloben podpis inovativnega dizajna.

Posebnosti modela, vrste motorjev in menjalnikov

Prednji del novega Citroëna C-Elysée je odslej širši, kar mu omogoča večjo aerodinamičnost in bolj stabilno lego na cesti. Odlikujejo ga višina podvozja, pnevmatike, dvojna tesnilna pregrada v predelu vrat in optimalno ojačeni deli karoserije.

0
različici motorjev – BlueHDi 100 dizelski motorji ali bencinski motorji PureTech
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Odlična lega Citroëna C-Elysée na cesti in udobno vzmetenje poskrbita, da se boste na vsakem potovanju dobro počutili.

Pri vzvratni vožnje ste lahko povsem mirni, saj ponuja kamero za pomoč pri vzvratni vožnji in vzvratnem parkiranju. S tempomatom in omejevalnikom hitrosti vozila si lahko nastavite potovalno hitrost, ki je ne želite preseči.

Napredna tehnologija

Vsa tehnologija je na dosegu roke, saj jo z lahkoto upravljate preko 7 palčnega ekrana na dotik. Zaradi funkcije Mirror Screen na ekranu prikaže tudi vse aplikacije z vašega telefona.

Navigacijski sistem s povezavo v realnem času izboljša iskanje poti, radio predvajalnik pa omogoča predvajanje glasbe, shranjene na pametnem telefonu.

Preizkusite vozilo Citroën!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svoje vozilo Citroën?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Pripravili vam bomo natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Peugeot je v akciji!

  • Peugeot 208 akcija | Avtoline

Peugeot 208 je v akciji!

Bodite med prvimi! Izberite Peugeot 208 z mladostno podobo in mogočno osebnostjo! V akcijski ponudbi že od 11.490 evrov!

Akcija Peugeot nadomestnih delov