Novi Citroën Jumpy

Idealen partner za vašo poklicno dejavnost

Citroën Jumpy je delovni pripomoček, ki vsakodnevno poenostavi vaša opravila. Je praktičen, moderen in funkcionalen. Njegova zgradba se prilagaja vašim potrebam in zagotavlja praktičnost tako gradbincem, dostavljalcem kot umetnikom. Zagotavlja sproščeno, enostavno in povsem varno vožnjo.

Oblika in udobje

Nov Citroën Jumpy vas spremlja pri poklicnih opravilih in vam nudi funkcije, ki so značilne za osebna vozila. Če imate polne roke dela, uporabite prostoročno odpiranje in zapiranje bočnih vrat brez kakršnegakoli dotika. Moduwork podaljša dolžino tovornega prostora in predela potniški prostor v pravo pisarno na kolesih. Izbirate lahko med več kombinacijami oblog tovornega prostora in zaščite poda. Najvišjo stopnja udobja zagotavljajo preme, ki prispevajo k natančnemu vodenju in zelo učinkovito blažijo nepravilnosti med vožnjo.

Različice modelov, profesionalna kakovost

Novi Citroën Jumpy spremlja različica modela Jumpy Combi. Je nadvse prostorna, odlikujejo jo številne možnosti za ureditev notranjosti ter predelavo in je namenjena prevozu do 9 oseb.

Zagotavlja zmerne stroške uporabe (porabi od 5,1l goriva/100 km) in nizke vrednosti emisij.

0
dolžine, ena večnamenskost
0
različic Euro 6 varčnih dizelskih BlueHDi motorjev
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Na prosojnem zaslonu v voznikovem vidnem polju se projicirajo vse bistvene informacije za vožnjo, kar je velika novost za vozilo tega segmenta. Zelo uporaben je tudi ekskluziven sistem, prek katerega kamera na zadnjem delu prikaže na zaslonu rekonstruirano sliko območja za vozilom, prikazano pod kotom 180° od zgoraj.

Ponuja številne tehnologije za varno vožnjo – prilagodljiv tempomat, sistem za nadzor mrtvega kota, prepoznavanje prometnih znakov, sistem za preprečevanje trkov ipd.

Napredna tehnologija

Novi Citroën Jumpy vsebuje uporabne tehnologije, s katerimi ste v vsakem trenutku osredotočeni na dogajanje na cesti. Na 7-palčnem zaslonu na dotik so združene vse funkcije, medijski sistem, navigacija in telefon.

Citroën Connect Nav posreduje prometne informacije v realnem času, lokacije in cene bencinskih servisov in parkirišč ter poišče lokalne interesne točke. Opcija nevarni odseki med vožnjo posreduje informacije o nevarnih odsekih cest ter odsekih, kjer nastajajo prometne nesreče.

Preizkusite vozilo Citroën!

Spoznajte ga v živo in se zapeljite z njim po mestu! Izberite želeni model vozila in datum testne vožnje. Poklicali vas bomo nazaj in se skupaj dogovorili o terminu, ki vam bo najbolj ustrezal.

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ste že izbrali svoje vozilo Citroën?

Izpolnite obrazec, dopišite želeno opremo vozila in poslali vam bomo ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Oblikujte svoje vozilo v konfiguratorju>>>

  • Številko ponudbe (konfiguracije), ki se izpiše ob koncu, vnesite v obrazec in poslali vam bomo ponudbo.

  • Konfiguracijo lahko tudi natisnete in jo prinesete s seboj ob obisku našega salona. Pripravili vam bomo natančno ponudbo.

KLIKNITE ZA PONUDBO!
  • Potrebujete dodatno vozilo za vikend?

  • Se odpravljate na poslovno pot?

  • Pričakujete večdnevne obiske ali poslovne partnerje?

Izberite svoj avto izmed vozili, ki so trenutno na zalogi, in ga najemite za en dan, za več dni ali za daljše obdobje.

Cene najema so odvisne od modela vozila in števila kilometrov, ki jih boste prevozili. Kliknite na gumb, izpolnite obrazec in poklicali vas bomo nazaj. Natančno se bomo dogovorili o razpoložljivih modelih in želenih terminih.

ŽELIM NAJETI VOZILO

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

VEČ O KLUBU

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

PREVERITE PODROBNOSTI!

Peugeot je v akciji!

  • Peugeot 208 akcija | Avtoline

Peugeot 208 je v akciji!

Bodite med prvimi! Izberite Peugeot 208 z mladostno podobo in mogočno osebnostjo! V akcijski ponudbi že od 11.490 evrov!

Akcija Peugeot nadomestnih delov