Novi Citroën Jumpy

Idealen partner za vašo poklicno dejavnost

Citroën Jumpy je delovni pripomoček, ki vsakodnevno poenostavi vaša opravila. Je praktičen, moderen in funkcionalen. Njegova zgradba se prilagaja vašim potrebam in zagotavlja praktičnost tako gradbincem, dostavljalcem kot umetnikom. Zagotavlja sproščeno, enostavno in povsem varno vožnjo.

Oblika in udobje

Nov Citroën Jumpy vas spremlja pri poklicnih opravilih in vam nudi funkcije, ki so značilne za osebna vozila. Če imate polne roke dela, uporabite prostoročno odpiranje in zapiranje bočnih vrat brez kakršnegakoli dotika. Moduwork podaljša dolžino tovornega prostora in predela potniški prostor v pravo pisarno na kolesih. Izbirate lahko med več kombinacijami oblog tovornega prostora in zaščite poda. Najvišjo stopnja udobja zagotavljajo preme, ki prispevajo k natančnemu vodenju in zelo učinkovito blažijo nepravilnosti med vožnjo.

Različice modelov, profesionalna kakovost

Novi Citroën Jumpy spremlja različica modela Jumpy Combi. Je nadvse prostorna, odlikujejo jo številne možnosti za ureditev notranjosti ter predelavo in je namenjena prevozu do 9 oseb.

Zagotavlja zmerne stroške uporabe (porabi od 5,1l goriva/100 km) in nizke vrednosti emisij.

0
dolžine, ena večnamenskost
0
različic Euro 6 varčnih dizelskih BlueHDi motorjev
0
vrsti menjalnikov – ročni ali avtomatski

Dobro počutje in varna vožnja

Na prosojnem zaslonu v voznikovem vidnem polju se projicirajo vse bistvene informacije za vožnjo, kar je velika novost za vozilo tega segmenta. Zelo uporaben je tudi ekskluziven sistem, prek katerega kamera na zadnjem delu prikaže na zaslonu rekonstruirano sliko območja za vozilom, prikazano pod kotom 180° od zgoraj.

Ponuja številne tehnologije za varno vožnjo – prilagodljiv tempomat, sistem za nadzor mrtvega kota, prepoznavanje prometnih znakov, sistem za preprečevanje trkov ipd.

Napredna tehnologija

Novi Citroën Jumpy vsebuje uporabne tehnologije, s katerimi ste v vsakem trenutku osredotočeni na dogajanje na cesti. Na 7-palčnem zaslonu na dotik so združene vse funkcije, medijski sistem, navigacija in telefon.

Citroën Connect Nav posreduje prometne informacije v realnem času, lokacije in cene bencinskih servisov in parkirišč ter poišče lokalne interesne točke. Opcija nevarni odseki med vožnjo posreduje informacije o nevarnih odsekih cest ter odsekih, kjer nastajajo prometne nesreče.

Preverite še ostale modele Citroën!

Ste že član Avtoline Kluba?

Pridružite se! Izkoristite ekskluzivne ugodnosti pri storitvah in nakupih, ki veljajo samo za člane kluba! Zagotovite si aktualne vsebine in koristne nasvete o redni skrbi za vaš avto!

Postali smo pooblaščeni prodajalec električnih vozil MG in AIWAYS.

Peugeot je v akciji!

  • Dobrodošel Peugeot! | otvoritvena kampanja Avtoline

Dobrodošel Peugeot!

Dobrodošli v salonu in na servisu Peugeot v Krškem! Izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili ob otvoritvi!

Akcija Peugeot nadomestnih delov